Флешмоб єдності «Листи до Бога» дійшов до Рожища

16.11.2022

Нещодавно Департамент молодіжної політики та спорту запустив Всеукраїнський флешмоб єдності «Листи до Бога», який прямує від міста до міста усіма областями України. А стартував флешмоб 16 жовтня в Івано-Франківську.

Мета флешмобу - продемонструвати єдність молоді та українського народу; підтримати моральний і духовний дух країни, провівши хвилю молитовних зустрічей. Спільна молитва за Україну, її захисників, волонтерів та увесь наш народ гуртує молодь, додає віри і сили вносити власну частку у наближення перемоги.

Захід за задумом організаторів полягає в тому, щоб люди в найбільших містах, разом зі священниками, склали символічне звернення-молитву на папері. В цій молитві буде відображена підтримка одне одного і, найбільше, захисників нашої держави.

Всі бажаючі, присутні на акціях-презентаціях флешмобу зможуть підписати листа з молитвою і додати щось від себе.

Молитовний фронт – це суттєва підтримка наших захисників, бо сила віри дозволяє їм йти вперед і перемагати.

Із Луцька естафету Всеукраїнського флешмобу єдності "Листи до Бога" перейняло наше місто. Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий передав усі листи-молитви представниці молодіжного простору у місті Рожище Катерині Шабельниковій.

15 листопада, незважаючи на затяжну тривогу, флешмоб єдності «Листи до Бога» вдалося провести і у Рожищі.

Після спільної молитви, за участі настоятеля храму Архістратига Михаїла м. Рожище Миколая Царика, Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука лист до Бога писали представники молоді громади.

Естафету Всеукраїнського флешмобу єдності від рожищан в особі Катерини Шабельникової отримало місто лева Львів, представники якого завітали на захід.

Заключним акордом заходу стала патріотична композиція від вихованців Зразкової студії вокального та сольного співу «Зорепад» (керівник Людмила Семера).

Фінальний отримувач листів - Всеукраїнський молодіжний центр, проведе підсумок акції 22 січня 2023 року.

Поділитися: