Важка втрата: на війні загинув військовий з Рожища

29.09.2022

На війні з російськими окупантами 26 вересня загинув 31-річний рожищанин, гранатометник механізованого батальйону – Новосад Олександр Ярославович.

Олександр Новосад народився 1991 року в селі Ясенівка Рожищенського району. Проживав з сім’єю в Рожищі. Закінчив історичний факультет ВНУ ім. Лесі Українки, певний час працював вчителем в школі села Сокіл.

Останні роки був на заробітках, але повернувся в Україну, аби стати поряд з побратимами на захист рідної країни. На жаль, загинув виконуючи бойове завдання поблизу селища Дворічна на Харківщині.

У загиблого військового залишилась вагітна дружина та 5-річна донька. Батьки працюють в Ясенівській школі.

Авто з тілом Героя прибуде в місто Рожище у п’ятницю, 30 вересня. Про час повідомимо додатково.

Просимо рожищан прийти на громадську панахиду, що відбудеться біля пам'ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» (площа Незалежності, м. Рожище).

Після панахиди траурна колона вирушить до храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ, опісля – на кладовище.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 29 вересня по 30 вересня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Поділитися: