Відбулося засідання бюджетної комісії

18.11.2022

Шістнадцять питань порядку денного розглянули на засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій, яка відбулася 17 листопада у залі засідань Рожищенської міської ради під головуванням Володимира Безверхого.

На порядок денний засідання виносилося питання про утворення комунального закладу «Молодіжний центр» Рожищенської міської ради. Створення Центру має стати результатом впровадження нового етапу співпраці за Проєктом «Молодь Тут: створи громаду молодіжних перспектив» в рамках програми USAID «Мріємо та діємо», яка надала громаді гуманітарної допомоги вже на понад мільйон гривень.

Депутати також ознайомилися з показниками виконання фінансового плану за 9 місяців поточного року комунальними некомерційними підприємствами «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рожищенської міської ради та «Рожищенська багатопрофільна лікарня».

Начальник фінансового відділу Рожищенської міської ради Ірина Попова озвучила цифри виконання бюджету Рожищенської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, обгрунтувавши кожну з них.

Також депутати розглянули ряд місцевих Програм, які потребують фінансування з бюджету громади, обговорили зміни до рішення Рожищенської міської ради від 24 грудня 2021 року № 15/20 «Про бюджет Рожищенської територіальної громади на 2022 рік», план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік, розпорядження, які були прийняті в міжсесійний період.

Члени комісії обговорили усний депутатський запит Куденчука Валерія та рекомендували Гуманітарному відділу Рожищенської міської ради профінансувати виготовлення та встановлення меморіальної дошки Герою України Юрію Назаруку на будівлі КЗЗСО «Сокільський ліцей».

За результатами розгляду питань порядку денного були прийняті відповідні рекомендації.

Поділитися: