Відбулося засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради

08.05.2023

Під головуванням міського голови Вячеслава Поліщука члени виконкому розглянули 15 питань порядку денного, які стосувалися захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, рівня наповнення бюджету громади та змін до деяких місцевих програм.

Зокрема, щодо наповнення бюджету громади, то, за словами начальниці фінансового управління Ірини Попової, дохідна частина загального фонду бюджету територіальної громади по власних надходженнях та прирівняних до них платежах за I квартал 2023 року виконана на 124,14 відсотка, а дохідна частина загального фонду в цілому з врахуванням міжбюджетних трансфертів виконана на 109,97 відсотка. Дохідна частина спеціального фонду бюджету по власних надходженнях виконана на 103,51 відсотка.

Серед низки розглянутих питань члени виконкому підтримали надання дозволу на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Незалежності, 6, Степана Бандери, 2, Шевченка, 1а.

Розглянули також заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

Підтримали присутні і внесення змін до Місцевої програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради.

У ході засідання також було ухвалено рішення, які стосувалися захисту прав дітей та надання соціальної послуги догляду вдома.

Поділитися: