Вітали працівників культури Рожищенської громади

09.11.2022

9 листопада працівники культури та аматори народного мистецтва Рожищенської громади приймали вітання з нагоди професійного свята.

Як зазначив у вітальному слові начальник гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігор Кузава, війна змусила багатьох переосмислити життя та його цінності. Зовсім по-іншому сприймається зараз робота працівників культури та аматорів, які оберігають джерела духовності. Саме вони своєю творчістю, через слово, мелодію, малюнок, танець укріплюють наш український дух, посилюють гордість за Україну, любов до української культури, доводячи, що наша нація – унікальна і незламна.

Сьогодні працівники культури «воюють» словом і піснею, організовуючи благодійні концерти, різні патріотичні акції на підтримку Збройних сил України.

Слова подяки колегам за сумлінну працю, що у непрості для усієї країни часи продовжують свою благородну справу – зберігають національні традиції та надбання, піснею наближають перемогу, висловила головний спеціаліст гуманітарного відділу з питань культури Оксана Пашковська.

До вітального слова з нагоди професійного свята долучилася і виконувачка обов’язків директора КУ «Центр культурних послуг» Галина Поліщук, яка зичила колегам здоров’я, витримки, натхнення та пісень уже під мирним небом.

За плідну роботу, участь у благодійних заходах, пропаганду патріотичної пісні та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури грамотами та подяками відзначені культпрацівники громади Галина Поліщук, Надія Козій, Людмила Солодько, народні аматорські фольклорні колективи «Яворина» з Навозу, «Сокілська родина» з Сокола, вокальний квартет «VIRMEIS», народний аматорський колектив «Надвечір’я», фольклорний колектив «Материнка» з Кобча, дитячий волонтерський батальйон «Бандерівці».

Символічно, що навіть у день професійного свята працівники культури займалися своєю улюбленою справою, гарний настрій музичними номерами створювали присутнім на заході Марія Дужук та Оксана Брилевська.

З гумором та жартами про свої трудові будні розповіли у пісенній формі працівники культури з Сокола та Навозу.

У переддень професійного свята вітання і нагороди від начальника гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігоря Кузави та пісенні композиції від Оксани Пашковської та Надії Козій безпосередньо на місцях приймали культпрацівники сільських осередків культури.

Поділитися: