Волонтерський центр «Серце патріота» просить долучитися до допомоги ЗСУ продукцією власного виробництва

10.11.2022

Громадська організація «Волонтерський центр Серце патріота» запрошує до співпраці та допомоги ЗСУ підприємців, виробників сільськогосподарської продукції та просто небайдужих жителів Рожищенської громади. Приймають як фінансову, так і гуманітарну допомогу, зокрема, продукцію власного виробництва, що в подальшому буде доставлена військовим бригадам в зону бойових дій.

Виростили на власному городі овочі і можете ними поділитися, маєте закрутки, можете підтримати ЗСУ фінансово – зголошуйтеся. Продовольча безпека наших захисників – важлива складова майбутньої перемоги. Коли над країною, над кожною родиною нависла військова небезпека, ми маємо бути єдині.

Контактна особа: співзасновник Ольга Балицька, тел. +38050-8019702.

Довідково:

З метою надання допомоги учасникам та ветеранам ООС (АТО) на Сході України у 2014 році за ініціативи Сергія Балицького в Луцьку створено громадську благодійну організацію «Волонтерський центр Серця патріотів».

Волонтери «Серця патріотів» з 2014 року завантажили благодійною допомогою та здійснили до зони проведення АТО (ООС) на території Донецької та Луганської областей понад 300 поїздок. Волонтери цієї громадської організації доставляли в Україну з країн Європи гуманітарну допомогу та медичне обладнання як для лікарень на Сході, так і медичних закладів Волині.

З часів повномасштабного вторгнення росії в Україну представники «Серця патріотів» доправили понад 600 тонн вантажу у різні точки країни.

Поділитися: