З Днем працівників освіти!

02.10.2022

Рожищенська міська рада та міський голова Вячеслав Поліщук щиро вітають педагогів громади з Днем вчителя.

Праця вчителя ніколи не була легкою. Але вперше за багато десятиліть їй довелося зіткнутися з викликами спочатку пандемії, а потім і широкомасштабної війни.

За ці кілька років наші педагоги зуміли стати тими, хто дає не лише базові шкільні знання. Вчителі Рожищенської громади – це волонтери, які об’єдналися, аби плести маскувальні сітки, збирали продукти, готували для ВПО. Вони залишалися на зв’язку зі своїми учнями у перші і найстрашніші дні війни, аби підтримати і заспокоїти. І зараз вони продовжують присвячувати вільний час підтримці українських бійців та переселенців.

Вчителі допомагають опановувати нове не лише школярам, а й власним колегам. Разом навчаються і діляться досвідом — щоб це вимушене дистанційне навчання було максимально ефективним. Йдуть на роботу, навчають стаціонарно, переживають щоразу коли лунає повітряна тривога, адже кожна дитина, кожна маленька особистість – для них цілий світ. Світ, який намагаються вберегти та оберегти від усіх негараздів та лихих людей. Вони роблять це заради дітей, а не заради самих себе.

Щиро дякуємо вам, педагоги, за все добро ,яке творите навколо себе! Бажаємо вам мирного неба, здоров’я, сил, злагоди, тепла і добробуту! Нехай всі ваші мрії здійсняться, професійні успіхи – примножаться, а промені знань, які ви несете, освітлюють шлях та відкривають широкі горизонти новим поколінням!

Поділитися: