Захисникам з Рожищенської громади потрібен генератор та рації

07.11.2022

У рожищанки Надії Радчук Україну захищають чоловік, учасник АТО Михайло Радчук, та син Олександр Повшук - батько трьох діток.

Бригаді, де воюють наші земляки, вкрай необхідні генератор та рації. Тож аби допомогти своїм хлопцям і наблизити перемогу українських захисників, Надія Святославівна близько місяця тому взялася за нелегку справу - збір коштів для допомоги бригаді, в якій воюють син та чоловік.

Долучилася разом з подругами до збору коштів і 12-річна дочка Михайла Радчука Надія. Дівчатка власноруч виготовляли квіти та обереги і реалізовували їх.

На даний час за зібрані кошти вдалося придбати дві рації. Про це прозвітувала Надія Радчук на своїй сторінці у соціальній мережі.

Але цього недостатньо. Тому закликаємо долучитися до допомоги нашим землякам, бо саме їм ми завдячуємо тим, що живемо у власних домівках, спимо у теплих ліжках і відчуваємо себе у відносній безпеці. Важлива кожна гривня. Невеликий внесок кожного з нас може допомогти підтримати наших захисників. Бо вже настав той час, коли війна стосується кожного з нас без виключення. А перемога не прийде сама собою.

Не будьмо байдужими, бо нам тут все-таки легше.

Кошти можна перераховувати на рахунок 4149 4378 7158 5657 (Надія Радчук, дружина військового).

Поділитися: