Інформація щодо процедур закупівель на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

1 лютого 2021 року гуманітарним відділом Рожищенської міської ради було оголошено закупівлю м’яса за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо(М'ясо: ЛОТ 1 – Яловичина номенклатурна позиція - 15111100-0 Яловичина; ЛОТ 2 Курятина охолоджена – Номенклатурна позиція ДК 021:2015 код 151121300-6 «Курятина», ЛОТ 3 Свинина - 15113000-3 Свинина) для закладів загальної середньої та дошкільної освіти за унікальним номером UA-2021-02-01-002997-а за процедурою «відкриті торги» із загальною очікуваною вартістю 1 281 495 грн.

Очікувана потреба розраховувалася виходячи витрат закладами загальної середньої та дошкільної освіти за 2019, 2020 роки. Ціна за одиницю товару визначалася шляхом аналізу електронної системи закупівлі PROZORRO та торгових мереж м. Рожище за відповідним предметом закупівлі. Очікувана потреба множилася на ціну за одиницю товару (враховуючи доставку, навантаження, розвантаження) з урахуванням можливого коливання ціни в сторону збільшення.

Якісні та технічні характеристики обумовлені вимогами Закону України від 23.12.1997 року № 771/97 - ВР «Про безпечність та якість харчових продуктів»; Закону України від 06.09.2005 року № 2809 – ІУ «Про внесення змін до Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини»; Закону України від 15 січня 2015 року № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»; Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини»; Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Перелік необхідних обстежень лікарів-спеціалістів, видів клінічних, лабораторних та інших досліджень, що необхідні для проведення обов'язкових медичних оглядів, та періодичність їх проведення», Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти»

Поділитися: