24 вересня - Всеукраїнський день дошкілля

24.09.2023

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Рожищенської громади!

З професійним святом вітаю всіх, хто щоденно своїм добрим та лагідним словом, щирою усмішкою, сердечним теплом і турботою плекає маленьку особистість.

Щасливе дитинство залежить не тільки від батьківської любові та турботи, а й від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. Адже саме з вашою допомогою дітлахи пізнають світ і своє місце в ньому, формують розуміння таких понять як родина та Батьківщина, вчаться любити свою рідну землю.

Ви вмієте знаходити підхід до кожного малюка, розвиваєте в дітях таланти й творчі здібності, віддає дітям тепло своїх сердець.

Висловлюю вам щирі слова вдячності за щоденну самовіддачу, терпіння, мудрість, наполегливість і професіоналізм у вихованні підростаючого покоління громади.

Бажаю ніколи не втомлюватись від дитячого галасу, а тільки радіти кожному новому дню та якомога швидше повернутися до звичного мирного життя, без сирен та тривог! І нехай у ваших родинах завжди панує злагода, в серцях – любов, в душах – спокій і затишок, а в країні – мир та добробут!

Нехай небо над нашими головами буде мирним і яскраво-блакитним, а всі діти – усміхненими і щасливими!

З повагою - Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук

Поділитися: