30 вересня – День усиновлення

30.09.2021
30 вересня – День усиновлення

На території Рожищенської громади в 13 сім’ях проживає 15 усиновлених дітей, 39 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуються в 26 сім’ях опікунів/піклувальників.

Функціонує дві прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу, до яких влаштовано 7 дітей.

Міський голова Вячеслав Поліщук щиро вітає зі святом родинного затишку та дитячої надії усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.

«Дякую всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах. Бажаю вам крокувати по життю з Вірою, Надією, Любов’ю та Мудрістю! Сил, натхнення, терпіння. Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом», – зауважує очільник громади.

Усиновлення дітей – це життєвий подвиг. Батьки-усиновителі – це милосердні люди високої моралі, щирого серця та відкритої душі. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

«Прийміть низький уклін та найщиріші слова поваги та вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили родині своє серце, розділили з нею любов та душевне тепло. Хай повниться дитячим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими та успішними діти», – бажає Вячеслав Поліщук.

Поділитися: