Богдан та Іванка знайшли свою домівку

31.05.2023

Будинок сімейного типу Гаврилюків діє з 2018 року. Батьки-вихователі Марія Олексіївна та Василь Миколайович подарували своє тепло та турботу п’яти прийомним дітям, двоє з яких були повернуті в сім’ю.

Напередодні Дня захисту дітей Гаврилюки уклали з Рожищенською міською радою в особі міського голови Вячеслава Поліщука Додаткову угоду про внесення змін до Договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу і прийняли в свою сім’ю двох нових вихованців – 13-річну Іванну та 11-річного Богдана з Боратинської громади.

Діти, які були позбавлені батьківського пілкування і перебували останнім часом у Притулку для дітей в Рожищі, знайшли свою домівку у мальовничому селі Корсині.

«Я переконана, що брат і сестра знайдуть у цій сім’ї турботу, розуміння та захист, бо знаю батьків-вихователів як щирих та відповідальних людей», - говорить начальниця Служби у справах дітей Жанна Дубчук.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук поспілкувався з дітьми, які влаштовані в сім’ю, поцікавився їх шкільними успіхами та побажав відкритості у стосунках з батьками-вихователями та здійснення дитячих мрій. Одна з яких, напевне, уже таки здійснилася, бо кожна дитина мріє відчувати батьківську любов і турботу.

Не обійшлися цього дня без подарунків. Бо яке дитяче свято без радості в очах!

Поділитися: