Чемпіонка світу Анна Айсанова зустрілася з вихованцями Рожищенської ДЮСШ

07.02.2024

Уродженка Рожищенської громади Анна Айсанова, котра стала минулоріч чемпіонкою світу з академічного веслування серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, днями відвідала Рожищенську дитячо-юнацьку спортивну школу, поспілкувалася з молоддю та школярами, які обрали спорт одним з головних пріоритетів свого особистісного розвитку та тренуються у закладі.

Учасниками зустрічі також були Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, очільник РО ТЧХУ Микола Варшава та тренери ДЮСШ, які розвивають спортивні таланти юних мешканців громади.

Нині 25-річна спортсменка на етапі підготовки до Паралімпійських ігор у Парижі. Це великі надії та напружені тренування. Саме про те, як знайшла себе у спорті, що головне для досягнення результату, Анна Айсанова щиро та відверто спілкувалася з присутніми. Було багато запитань, на які чемпіонка давала досить вичерпні відповіді. А основний месендж спілкування, який Анна доносила до юних спортсменів, можна сформулювати трьома короткими словами – тренуватися, вірити у власні сили, не здаватися.

До слова, після екскурсії закладом, чемпіонка була приємно вражена умовами, в яких тренуються юні рожищенські спортсмени.

Загалом зустріч була цікавою, емоційно насиченою та мотиваційною.

Поділитися: