Чергове засідання виконавчого комітету: які питання розглядали

24.05.2024

На черговому засіданні виконавчого комітету під головуванням Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука розглянули ряд питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Щонайперше, підтримали актуальне на даний час питання щодо створення (модернізацію) місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Рожищенської міської територіальної громади.

Також проголосували за винесення на розгляд сесії внесення змін до Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги на території Рожищенської міської територіальної громади на 2024 рік. Ці зміни стосуються перенаправлення залишку заощаджених коштів, які виділяли на придбання кондиціонерів КП "Рожищенська багатопрофільна лікарня", на заміну вікон у медзакладі.

Левова частина розглянутих питань стосувалася захисту прав дітей: встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського

піклування; надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та припинення опіки і інші.

Також обговорили та задовольнили звернення жителів громади про видалення зелених насаджень.

Робота виконавчого комітету була конструктивною та злагодженою.

Поділитися: