Дайджест новин житлово-комунальної сфери

02.08.2024

Комунальні служби громади дбають про комфорт жителів, безперервність та якість надання послуг, проводять як планові роботи, так і усувають аварійні ситуації, які виникають на мережах.

Цього тижня працівники Рожищенського ПЖКГ усували наслідки аварійних пошкоджень на водогоні по

вулиці Заньковецької.

Серед інших, планових робіт, провели ремонт водонапірної башти по вулиці Героїв УПА, з метою утримання у належному стані житлового фонду – ремонтували покрівлю даху багатоповерхівки по вулиці Незалежності, 89.

Благоустрій підпорядкованих територій – одне з пріоритетних завдань, яке стояло на порядку денному у працівників КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» останніми днями. За допомогою спеціальної газонокосарки, що працює на великих територіях, так і здебільшого вручну обкошували та наводили лад довкола та на міськe кладовище, в центрі міста.

Також провели обрізання гілля по вулиці Мостова.

Задля уникнення підтоплень території прочистили водовідвідну трубу по вулиці Волонтерській.

Також ТОВ «Унідор Сервіс», як підрядна організація, пневмоструменевим методом провели ямковий ремонт по вулиці Коте Шилакадзе (частково), під’їзду до лікарні, мосту через річку Стир, перехрестя вулиць Мостова та Незалежності, вулиці Драгоманова.

Працівники Дубищенського ПЖКГ продовжують планові роботи щодо покращення якості послуги водопостачання, для цього провели набивання сальників на насосі та заміну гумових втулок на муфтових з’єднаннях насосного агрегату КНС - 3.

Дбають працівники підприємства і про прибирання та впорядкування територій. Тож постійно проводять обкошування санітарних зон об’єктів каналізаційного господарства.

Загалом комунальні служби працюють у звичному режимі та забезпечують жителів громади необхідними послугами.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування