Для жителів громади провели тренінг «Цифрові навички для забезпечення можливостей розвитку бізнесу»

12.02.2024

Розвиток бізнесу неможливий без відповідної адаптації до цифрового середовища. В умовах постійного розвитку технологій, володіння цифровими навичками стає ключовим фактором конкурентоспроможності. Це особливо важливо для громад, де бізнес-середовище постійно зазнає викликів через різні фактори. Саме тому ініціатива щодо проведення тренінгу «Цифрові навички для забезпечення можливостей розвитку бізнесу» для мешканців/ок Рожищенської громади має велике значення.

Захід організувала ГО «Ґендерний креативний простір», яка реалізовує проєкт «Я мрію, я можу, я роблю!» у межах проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку», що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Ukraine.

Спробувавши й удосконаливши вміння володіти цифровими навичками, учасниці тренінгу зазначили, що однією з ключових переваг є можливість використання інтернету для просування бізнесу. Наприклад, розміщення інформації в інтернеті через створення вебсайту або участь у соціальних мережах дозволяє залучити більше клієнтів не лише з місцевої громади, але і з інших регіонів. Крім того, цифрові навички відкривають нові можливості для спілкування з клієнтами і партнерами, а електронна пошта, відеозв᾿язок, чати та інші засоби комунікації дозволяють зберігати зв᾿язок з клієнтами.

Такі тренінги не лише сприяють розвитку місцевого бізнесу, але й зростанню економічного потенціалу та підвищенню якості життя всіх мешканців/ок громади.

Поділитися: