До співпраці запрошують птахівників

23.01.2023

На базі Державної дослідної станціі птахівництва Національної академії аграрних наук України, за підтримки ГО «Міжрегіональна спілка кормовиробників та птахівників» та за грантом, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) створено унікальний для України проєкт - Центр обслуговування птахівництва (ЦОП), діяльність якого спрямована на забезпечення доступу мікро-, малих та середніх птахопідприємств до якісних генетичних ресурсів птиці, консультаційно- ветеринарних та зоотехнічних послуг, спрямованих на вирощування та збут безпечної продукцїі птахівництва.

Державна дослідна станція птахівництва HAAH зберігає колекцію вітчизняного генофонду курей та індиків та забезпечує племінними ресурсами споживачів у всіх куточках країни. На базі Станції діє «Школа прикладного птахівника», де фахівці готові навчити, забезпечити птицею та порекомендувати, чим годувати та лікувати (в разі необхідності) вашу птицю.

Незабаром буде розширено асортимент супутньої продукціі від кращих вітчизняних та світових виробників на Інтернет-майданчику pticevod.avianua.com.

Державна дослідна станція птахівництва HAAH пропонує співпрацю i чекає на контакти однодумців та колег-птахівників.

Додаткову інформацію можна отримати за посиланням http://pticevod.avianua.com/ на сайті станцїі avianua.com, а також за телефонами: +380574778009, +380990558880,- +380979284644

Поділитися: