Добра справа: відремонтувати дорогу допомогло ТзОВ "Цунамі"

08.07.2024

Дороги - актуальна проблема як для нашої громади, так і України в цілому. У Рожищенській громаді значна частина доріг не місцевого значення, тому знаходиться на обслуговуванні у Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Капітальних ремонтів доріг Волині у 2024 році, як і в попередні два роки, не передбачено через обмежене фінансування під час воєнного стану. Служба відновлення та інфраструктури в області проводить ямкові ремонти найбільш пошкоджених ділянок з метою ліквідації деформації дорожнього покриття та забезпечення сталого та безпечного проїзду.

"Гарний приклад співпраці відповідального бізнесу та місцевої влади продемонструвало днями ТзОВ "Цунамі". Профінансувавши дві машини дорожньої суміші, за посередництвом Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області вдалося пневмоструменевим методом провести ямковий ремонт відтинку дороги Рожище - Копачівка.

Дякую ТзОВ "Цунамі", Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області за розуміння проблем громади у цей нелегкий час та сприяння у їх вирішенні.

Співпраця влади та бізнесу - реальна можливість зробити комфортнішим життя у громаді для всіх її мешканців", - розповів Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

А ще очільник громади висловив сподівання, що ця добра справа не буде винятком, а стане хорошою ініціативою і матиме продовження.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування