Добровольці долучаються до Гвардії Наступу

08.02.2023

На Волині, як і по всій Україні, триває рекрутингова кампанія «Гвардія Наступу», до якої можуть приєднатися ті, хто готовий швидше вигнати загарбників з рідної землі, повернутися до мирного життя та захистити своїх рідних.

До штурмових бригад «Гвардія Наступу» вже подали майже 9 тисяч заявок в різних регіонах України. Про це Міністерство внутрішніх справ України повідомляє у Фейсбуці.

«Найактивніше добровольці користуються сайтом, через який за кілька днів кампанії вже отримано майже 7900 анкет. Безпосередньо до поліцейської бригади «Лють» добровольці відправили понад 2000 заявок. До штурмових бригад Національної гвардії, яких представлено найбільше, подано понад 4500 заявок, долучитися до бригади прикордонників «Сталевий кордон», станом на зараз, є понад 1200 бажаючих», - йдеться в повідомленні.

Гвардія Наступу – це 8 бригад високомотивованих воїнів, кращі з кращих, офіцери та солдати, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту.

Гвардія Наступу – це не загальна мобілізація. Це формування абсолютно нових підрозділів у структурі МВС із тих, хто зголошується сам – тобто з високомотивованих добровольців – і саме для посилення українського наступу та звільнення всіх територій України.

Гвардія Наступу – це добровільний набір, спрямований винятково на найм вмотивованих людей, які мають можливість обрати ту бригаду, що їм найкраще їм пасує за ідеологією та цінностями.

Гвардія Наступу – це конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників. Ця служба має багато переваг, а саме:

– можливість отримати вищу освіту у військових вишах під час служби – безплатно або пільгово;

– щорічна відпустка, тривалість якої зростає зі збільшенням вислуги років;

– окрім загального страхового стажу, служба зараховується до стажу державної служби; право на пенсію після 25 років календарної служби, зокрема й за змішаним з цивільним стажем.

Окрім того, усі військовослужбовці усіх підрозділів сил оборони, які беруть безпосередню участь у війні протягом не менше 30 днів, отримують статус учасника бойових дій. Він передбачає ще більше різноманітних пільг та прав, починаючи з безплатного та позачергового медичного обслуговування та 75-відсоткової знижки на комунальні послуги аж до дострокового виходу на пенсію.

Також йдеться про право використовувати щорічну відпустку у будь-який час та отримувати ще 14 днів додаткової відпустки зі збереженням зарплати.

Загалом, кампанія якраз і спрямована на те, аби добровольцям було максимально зручно отримати всю інформацію про умови служби та про ідеологію кожного з конкретних формувань, ознайомитися зі специфікою новостворених підрозділів, дізнатись про їхніх командирів та найбільш заслужених воїнів, які вже проходять там службу. Усі, хто вступає на службу у ці новостворені бригади, матимуть такі самі пільги та гарантії, як і у ЗСУ.

Гвардія Наступу – це унікальна можливість отримати досвід, професію, винагороду. Лише після інтенсивної підготовки та бойового злагодження добровольці братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країн. До підготовки новобранців залучатимуть кращих інструкторів з вогневої підготовки, тактичної медицини. Вони будуть добре споряджені та оснащені якісним озброєнням і технікою.

Але головна перевага служби у Гвардії Наступу – це утилізація російських окупантів на рідній землі.

Запис онлайн за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua/ . На сайті заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділ комплектування зв’язується із добровольцем для подальшої роботи.

Поділитися: