Долучайтеся до збору ідей проєктів до Стратегії розвитку Рожищенської територіальної громади на період до 2027 року

29.05.2023

Рожищенська міська рада за сприяння проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», що виконується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», розробляє Стратегію розвитку Рожищенської міської територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія).

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Робочою групою з розробки Стратегії буде проведено відбір ідей проєктів, їх аналіз та ранжування за пріоритетами. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Рожищенської громади – представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, мешканців громади - запропонувати ідею (ї) проєкту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії розвитку Рожищенської територіальної громади на період до 2027 року.

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигоди від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше 4 років (2024 - 2027 рр).
  3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається.
  5. ДОДАТОК 1
  6. Проєктна ідея стосується завдань Стратегії розвитку громади (додаток 2)
  7. ДОДАТОК 2.
  8. Проєктну ідею має бути надіслано не пізніше 9 червня 2023 року до 16 год.

Заповнені форми надсилайте на електронну скриньку: rozh_strategy@ukr.net з поміткою «Ідея до Стратегії».

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до головного спеціаліста з питань проєктної та інвестиційної діяльності загального відділу Рожищенської міської ради Печко Марії Ярославівни ел. Адреса: mariiapechko@ukr.net моб. тел. 0673326568.

Дивіться приклад заповненої форми проєктної ідеї у (Додаток 3)

ДОДАТОК 3.

Поділитися: