«Фестиваль для трьох громад» завітав у Доросині

15.04.2024

З метою популяризації музичного мистецтва та у межах укладених договорів про міжмуніципальну співпрацю між Рожищенською та Доросинівською громадами, які були напрацьовані за експертної підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та спрямовані на наближення послуг у сфері позашкільної освіти до мешканців сільських територій, днями викладачі та вихованці Рожищенської музичної школи побували з концертною програмою у Доросинях. Фестиваль «Музика для трьох громад» продовжує свою мандрівку сільськими населеними пунктами.

Актова зала Доросинівського ліцею була вщерть наповнена глядачами. Щедрими оплесками вітали музичні виступи своїх ровесників місцеві школярі. Номери юних учасників програми та їхніх викладачів вражали якісним рівнем виконання, захоплювали емоційно.

Концертна програма, яка об’єднала твори сучасної та класичної музики, була надзвичайно цікавою та насиченою.

Мистецькі композиції з лейтмотивами сучасного життя України, в якому війна впливає на все і скрізь, викликали в залі особливі емоції.

Такі музичні зустрічі демонструють високий рівень надання послуг у КЗ «Рожищенська музична школа», активізують бажання юного покоління, особливо з сільських територій, до розвитку власних музичних здібностей та прививають дітям почуття прекрасного, світлого, щирого, яке дарує нам музичне мистецтво.

Поділитися: