Генеральне прибирання – нова послуга від РО ТЧХУ

12.03.2024

Рожищенська районна організація Товариства Червоного Хреста України в рамках проєкту «Територія чистоти» пропонує нові послуги для населення:

1. Генеральне прибирання за допомогою професійного клінінгового обладнання торгових, офісних, складських, виробничих, приміщень, будинків, квартир тощо.

2. Генеральне чищення м’яких меблів (коврів, матраців, диванів, пуфів, стільців, килимів, ковроліну тощо.;

3. Видалення застарілих плям, бруду, пилу та запахів.

4. Генеральне прибирання прибудинкової території, чищення жолобів та інших поверхонь.

Запровадження в Рожищенській районній організацій ТЧХУ напряму з генерального прибирання та чищення для населення зумовлено тим, що, як правило, дуже довгий час (10 і більше років) люди користуються матрацами (в.т.ч. дитячими), килимами, диванами, кріслами, які не проходять професійну чистку.

Значна кількість населення передає один одному вживані меблі (родичі, друзі, знайомі, сусіди тощо), а також їх купують у зв’язку з неможливістю придбати нові. Такі меблі мають відповідну гігієнічно-санітарну історію, ними користувалися люди, які переносили різноманітні хвороби. Саме тому потрібно робити таке професійне чищення поверхонь, покритів, меблів заради того, щоб унеможливити негативний вплив на здоров’я людей, які користуються такими меблями, проживають або працюють в таких приміщеннях.

«Пропоноємо робити ваші оселі та приміщення, в яких ви проводите час, чистими, комфортними та безпечними» - з таким месенджем йдуть до людей і пропонують свої послуги волонтери та працівники Рожищенської районної організація Товариства Червоного Хреста України.

Нещодавно вони провели генеральне прибирання, хімчистку коврового покриття та дезінфекцію м’яких меблів в Рожищенській міській раді та Управлінні «Центр надання адміністративних послуг та соціального захисту». Результат вийшов відмінний!

За детальною інформацією щодо отримання нової послуги звертайтеся за адресою:

м. Рожище, вул. Незалежності, буд. 43 або за телефоном: 099-036 46 87.

Поділитися: