Герої не вмирають: Рожищенська громада попрощалася з новітнім Героєм

26.08.2022

Сьогодні, 26 серпня, у селі Козин попрощалися з своїм земляком - захисником, вірним сином України, Героєм – Максимом Сімдяновим.

Максим народився та виріс в Козині. Закінчив у Рудці-Козинській школу, а згодом разом із мамою виїхав з Рожищенської громади. Проживали в Криму, пізніше – в столиці. Односельчани згадують його як щирого та доброго хлопчину. Він завжди вірив у майбутнє своєї країни, тому під час АТО пішов захищати рідну землю. Пройшов запеклі бої.

На жаль, страшна війна забирає найкращих… Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість у бою по обороні Батьківщини від російського агресора, біля населеного пункту Олександрівка Херсонської області 19 серпня 2022 року Максим отримав важке смертельне порання.

Він недожив, недолюбив, недомріяв…

У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться життєрадісним, щирим, справжнім патріотом та... назавжди 25-річним Героєм. Він вірив в Перемогу України, він її наближав... Своїм життям він захистив нас, українців, та наше майбутнє.

Кожен мешканець Рожищенської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Максима Сімдянова.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту України.

Герої не вмирають, вони живуть в наших серцях...

Поділитися: