III етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу відбувся у Рожищі

11.04.2024

Вісім найкращих баскетбольних команд Луцького району стали учасниками III (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу, який проходив у спортивному залі Рожищенського ліцею №4.

За право продовжити боротьбу у наступному турі змагань у поєдинках зійшлися юні баскетболісти з Горохівської, Цуманської, Підгайцівської, Ківерцівської та Рожищенської територіальних громад (п’ять команд хлопців і три – дівчат).

Гасло змагань – «Переможемо разом!» сьогодні актуальне і у спорті, і у спільній боротьбі з ворогом. Тож хвилиною мовчання учасники та гості змагань вшанували Героїв російсько-української війни та висловили подяку військовим, які нині воюють з ворогом, за можливість провести змагання.

З вітальними словами та побажаннями чесного суперництва, дружньої атмосфери, позитивних емоцій від поєдинків та перемоги найсильнішим звернулися до учасників змагань заступниця голови Луцької райдержадміністрації Алла Ганіч, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук та амбасадор змагань, учасник та переможець чемпіонатів України з баскетболу 3х3 Олександр Тимощук.

Хореографічною та мистецькою композиціями учасників всеукраїнської шкільної ліги вітали вихованці Зразкового ансамблю танцю «Росинка» та Зразкового художнього колективу студії вокального та сольного співу «Зорепад» Рожищенського будинку дитячої творчості.

Поєдинки команд були цікавими та напруженими. Вир емоцій захопив і гравців, і вболівальників.

Гідно представили Рожищенську громаду обидві команди – команда дівчат виборола першість серед суперників, а команда юнаків посіла друге призове місце, поступившись лідерством команді з Підгайцівської ТГ.

Поділитися: