INTERNATIONAL ACADEMY MBO запрошує на навчання

26.09.2024

З початку 2022 року ЄС отримали прихисток майже 5 000 000 громадян України. Абсолютна більшість - це освічені та працьовиті люди, які вже стали частиною європейського суспільства.

На жаль, через недостатній рівень іноземної мови та відсутність освітніх дипломів європейського зразка, багатьом з них доводиться працювати на некваліфікованих роботах.

Для вирішення цієї проблеми INTERNATIONAL ACADEMY MBO розробила ефективну методику навчання, об'єднавши вивчення професійних та мовних програм. Це перший в Європі учбовий заклад, орієнтований на навчання та інтеграцію українців.

У цьому закладі відсутні вступні іспити, не потрібно збирати довідки чи інші документи. Достатньо зареєструватись на сайті https://www.inacademy.nl/ Всі навчальні матеріали безкоштовні, викладені у вільному доступі та адаптовані українською мовою.

Вже сьогодні учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл можуть вступити до INTERNATIONAL ACADEMY MBO. Для них це може стати альтернативою «класичної» вищої чи професійної освіти в Україні, або її важливою складовою. Тут також можуть навчатись студенти інших навчальних закладів та пересічні громадяни України, що мають намір жити чи працювати в країнах західної Європи.

Мовні та професійні навички, отримані за час навчання в INTERNATIONAL ACADEMY MBO, допоможуть знайти достойну роботу та побудувати кар’єру як в Європі, так і в Україні.

Відгуки та пропозиції, зокрема щодо навчальних програм, просимо надсилати на електронну адресу: inacademyMBO.post@gmail.com.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування