Команда Рожищенської ТГ - переможниця благодійного спортивного фестивалю

03.07.2023

У неділю на базі Рожищенської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся благодійний спортивний фестиваль на підтримку ЗСУ за участі команд Рожищенської, Копачівської та Доросинівської громад. Захід відбувся у рамках укладеного міжмуніципального договору про співпрацю у формі реалізації спільного проєкту «Спорт об’єднує», який був напрацьований за експертної підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Команди-учасниці вітали зі стартом та бажали хороших спортивних результатів голови територіальних громад Вячеслав Поліщук, Микола Касянчук та Олександр Совтис, керівниця Волинського регіонального офісу проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Ірина Бойко, а також депутати Волинської обласної ради Оксана Філіпчук і Юрій Харченко.

Підсумком впровадження проєкту «Спорт об'єднає», який вдалося реалізувати завдяки співфінансуванню трьох громад, стало відкриття у Рожищенській ДЮСШ Методичного кабінету - спеціально обладнаного простору для тренерів та вихованців, для навчання, зустрічей та семінарів.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук також подякував колективу Рожищенської ДЮСШ та волонтерам-благодійникам, котрі вклали чимало своєї праці у реалізацію цього проєкту, зокрема у ремонтні роботи.

Команди трьох громад Рожищенщини змагалися у таких видах програми як дартс, міні футбол, перетягування линви, волейбол, шашки, метання колоди, армреслінг, боча та естафета «Мама, тато, я - спортивна сім'я».

Вболівальників вистачало біля кожної локації фестивалю, адже боротьба була напруженою та цікавою, емоцій вистачало усім.

У спортивній естафеті «Мама, тато, я - спортивна сім'я» першість виборола сім'я Бойко з Доросинівської громади.

У змаганнях з бочі першість здобули Юрій Салюк та Ірина Завгородня.

Найкращими у дартсі виявилися Майя Іванова (Доросинівська громада) та Сергій Приходько (Рожищенська громада).

Сила та вправність рук дозволили найдальше метнути колоду представнику Рожищенської громади Олександру Філюку.

Кращими гравцями у шашки виявилися Даниїл Стасюк (Копачівська ТГ) та Катерина Кравчук (Доросинівська ТГ).

Чи не найбільше глядачів зібрали змагання силачів з армреслінгу. А перемогу у напруженій боротьбі здобув Ігор Андрус з Копачівської громади.

У командних змаганнях представники Рожищенської громади здобули першість з волейболу, міні футболу та перетягування линви.

Отож, за результатами усіх видів спортивних змагань загальнокомандне третє місце здобули представники Копачівської громади, друге місце вибороли спортсмени Доросинівської ТГ, а переможцями благодійного спортивного фестивалю на підтримку ЗСУ стали господарі спортивного заходу - команда Рожищенської територіальної громади.

Поділитися: