Команда школярів Сокілського ліцею – беззаперечний переможець спортивних змагань з шахів та шашок

23.03.2023

21-22 березня у Рожищенській дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися спортивні змагання з шахів та шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині.

15 команд школярів закладів загальної середньої освіти Рожищенської територіальної громади змагалися за право стати найкращими, тому ігри були цікавими та зосередженими.

За результатами змагань перемогу з шахів та шашок здобула одна і та ж команда – Сокілського ліцею у складі Антона Фокіна та Дарини Сасовської (вчитель Володимир Саковець).

Друге місце з шахів здобула команда КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» у складі Іллі Зайчика та Вікторії Козачук (вчитель Радіон Воробей), третє місце - у КЗЗСО «Рожищенський ліцей №1», який представляли Арсен Трохимович та Анастасія Кучмук (вчитель Микола Огороднік).

У змаганнях з шашок друге місце виборола команда КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» у складі Максима Ващука та Маргарити Карпець (вчитель Радіон Воробей), третє місце посіли школярі КЗЗСО «Мильська гімназія» Роман Бойчук та Анна Куденчук (вчитель Володимир Калюх).

У загальному підсумку буде сформована одна команда, яка буде представляти в обласних змаганнях з шахів та шашок Рожищенську територіальну громаду.

Поділитися: