Лісівників Рожищенської громади привітали з професійним святом. ФОТО

17.09.2021
Лісівників Рожищенської громади привітали з професійним святом. ФОТО

В актовій залі державного підприємства СЛАП «Рожищеагроліс» відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісу, який традиційно відзначають у третю неділю вересня.

Зі словами вітань до колег звернувся очільник «Рожищеагролісу» Олександр Чернишен. Директор проаналізував роботу підприємства, наголосив на досягненнях, озвучив проблемні питання, подякував колективу за їх нелегку і важливу роботу.

До вітань приєднався міський голова Вячеслав Поліщук. Він вручив Подяки Рожищенської міської ради майстру лісу Стирного лісництва Володимиру Мірчуку та водієві автотранспортних засобів (вивезення деревини з лісу) Олегу Веремчуку.

«Ми цінуємо те, що колектив «Рожищеагролісу» є активною частиною громади та постійно бере участь у задоволенні її потреб, а головне – не уникає болючих питань.

Ви робите багато корисних справ: зупинки, дороги, рекреація, чистка узбіч, розвиток парків. Це, на мою думку, теж є інвестицією в соціально-економічну інфраструктуру нашої громади. Впевнений, що багато людей цінують вашу працю.

Бажаю вам завжди бути згуртованими, як у колективах, так і в сім’ях, мати взаєморозуміння та надалі високо тримати професійну планку», – звернувся до присутніх Вячеслав Анатолійович.

Подяки державного підприємства спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства «Рожищеагроліс» оголосили головному бухгалтеру Наталії Присяжнюк, головному економісту Наталії Бенещук, прес-секретарю Олені Денюк, лісничому Стирного лісництва Олександру Юфімюку, майстру лісу Стохідського лісництва Сергію Шевчуку, сторожу Андрію Слюсару.

Почесною грамотою Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства відзначили інженера з охорони та захисту лісу ІІ категорії Юрія Палюха та майстра лісу Стирного лісництва Юрія Хорошилова.

Поділитися: