Молодіжний форум зібрав найактивніших

14.08.2023

Відзначення Дня молоді цьогоріч у Рожищенській громаді провели у форматі молодіжного форуму, який зібрав не тільки найактивнішу молодь з усіх округів громади, а й представників влади, соціальних партнерів, тобто тих людей, хто підтримує та співпрацює з молоддю щодо розвитку молодіжної політики в громаді.

Першою частиною форуму стало підведення підсумків щодо роботи Молодіжної ради, яка функціонує при Рожищенській міській раді, та створеного для роботи з молоддю у громаді комунального закладу «Молодіжний центр» Рожищенської міської ради. А представили напрацювання та втілені в життя ініціативи голова Молодіжної ради Максим Кучмук та директор Молодіжного центру Наталія Пешук.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук відзначив за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики у громаді та активну громадську позицію ініціативних членів Молодіжної ради та волонтерів, а також за співпрацю та фінансову підтримку молоді у реалізації одного з проєктів -

ТзОВ "Цунамі".

Наступним етапом Форуму була робота у групах, згодом - цікава панельна дискусія, під час якої експерти обговорили вплив діяльності Молодіжної ради на молодь громади, рівень її активності та бажання щось змінювати у громаді власними силами, пріоритети розвитку молодіжної політики на найближче майбутнє.

Ще одним реальним результатом роботи у сфері молодіжної політики стало підписання меморандуму про співпрацю між Молодіжною радою, Молодіжним центром та громадськими організаціями "Gospel" та "Споріднене тепло", які мають безпосередній вплив на роботу з молоддю.

Захід був цікавим, пізнавальним та згуртував навколо питань актуалізації роботи з молоддю в громаді ще більше однодумців.

Поділитися: