Ми пам’ятаємо наших Героїв

27.06.2024

Водій матеріального забезпечення механізованого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, старший солдат, 31-річний Микола Юрійович Солодов з Оленівки загинув 27 червня 2022 року від вибухової травми під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Виїмка Бахмутського району на Донеччині.

Микола Солодов мав бойовий досвід, адже був учасником АТО, тож одним з перших став на захист України після повномасштабного вторгнення. Мотивований воїн, щирий патріот, надійний побратим, він до останнього подиху боровся з ворогом за кожен клаптик української землі, наш земляк героїчно віддав життя за Україну.

За особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку згідно з Указом Президента України №190/2023 від 30 березня 2023 року старшого солдата Миколу Юрійовича Солодова нагородили медаллю «За військову службу Україні» (посмертно).

Вічна пам’ять і шана загиблому захиснику України Миколі Солодову, котрий став творцем новітньої історії української державності.

Поділитися: