МИ ПАМ'ЯТАЄМО НАШИХ ГЕРОЇВ!

26.09.2024
Воїн 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, гранатометник механізованого батальйону Олександр Ярославович Новосад загинув 26 вересня 2022 року поблизу селища Дворічна на Харківщині.
Історик, називали Олександра Новосада його побратими, бо мав фах вчителя історії. З початком повномасштабного вторгнення як щирий патріот він добровольцем пішов на війну, аби стати безпосереднім творцем історії своєї держави. І став Героєм, чиє ім'я кривавими літерами вписане на сторінках українського державотворення.
Виважений, з твердою життєвою позицією, Олександр Новосад до останнього подиху боровся за вільну Україну, в якій бачив своє майбутнє з родиною. Та не судилося. Війна забрала життя Героя за кілька днів до народження молодшого сина.
Відповідно до Указу Президента України №363/2023 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку сержанта 14 окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого Новосада Олександра Ярославовича нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).
Вічна пам'ять і слава Героєві, який віддав життя за кожного з нас.
Пам'ятаємо, не забудемо, не пробачимо...
Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування