На війні загинув молодий захисник України з Рожища

24.09.2022

Від рук окупантів 10 вересня загинув 27-річний рожищанин, стрілець-помічник гранатометника стрілецького батальйону – Кавка Віталій Русланович.

Був призваний на військову службу по мобілізації 2 березня 2022 року до складу військової частини.

Загиблий дуже любив Україну та свою землю. А передовсім рідних, яких хотів вберегти від біди. Тому взяв до рук зброю та став на захист рідної країни. На жаль, загинув під час штурмових дій виконуючи бойове завдання щодо захисту України поблизу селища Мале Веселе на Харківщині.

На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить щиро розділяємо горе родини та схиляємо голову в глибокій скорботі і шані.

Похорон відбудеться завтра, 25 вересня, о 14 год.

Траурний кортеж з тілом відважного воїна прибуде у місто Рожище орієнтовно о 13 год. Маршрут пролягатиме через такі вулиці: Мазепи, Незалежності, Гагаріна, Калнишевського, 28 (будинок, де проживав загиблий). Просимо всіх громадян зустріти Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов’язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку, який поклав своє молоде життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 24 вересня по 25 вересня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Поділитися: