На YouTube каналі з’явилася перша відеоробота рожищенських початківців-телевізійників

02.02.2023

Понад рік тому в Рожищенській громаді зорганізувалася Молодіжна рада, у кінці 2022-го розпочав свою діяльність КЗ «Молодіжний центр» Рожищенської міської ради. Саме ці дві структури разом з представниками молодіжних громадських організацій роблять все, аби активізувати життя місцевої молоді.

Одним з перших спільних проєктів, який є напрямком неформальної освіти і який вдалося реалізувати, став проєкт «Молодь ТБ».

Днями на YouTube каналі з’явилася перша відеоробота рожищенських початківців-телевізійників – інтерв’ю з відомим у молодіжних колах виконавцем Андрієм Баричуком, яке можна переглянути https://youtu.be/ytF1vc41PVs .

- В ході реалізації проєкту «Молодь ТБ» його учасники мали не лише цікаві зустрічі, неформальне спілкування з відомими людьми, а й скористалися можливістю отримати перший професійний досвід і спробувати власні здібності в царині журналістики, постановки та монтування відео, режисури та інше. Можливо, для когось це стане поштовхом до обрання майбутньої професії, а для когось просто цікавою пригодою. Та головне – молодь змістовно, цікаво та з користю провела вільний час, - розповідає директорка Молодіжного центру Катерина Шабельникова.

До слова, на останній сесії міської ради депутати підтримали реалізацію Цільової соціальної програми «Молодь Рожищенської територіальної громади».

Тож віриться, що молоді Рожищенської громади вдасться втілити в життя ще не один цікавий проєкт.

Поділитися: