На засіданні постійної комісії обговорили питання оптимізації закладів освіти в громаді

25.05.2023

Завершальним етапом підготовки до 33-ої сесії Рожищенської міської ради восьмого скликання стало засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики під головуванням Мирослава Максимюка.

Відповідно до порядку денного члени комісії розглянули сімнадцять питань.

Зокрема, після дискусії та детального обговорення члени комісії підтримали винесення на розгляд сесії проектів рішень про закриття шляхом ліквідації Тихотинської та Оленівської гімназій, Луківської початкової школи.

Щодо питання перепрофілювання Сокілського ліцею у гімназію, то зійшлися на думці підтримати пропозицію дирекції закладу та провести перепрофілювання до 1 вересня 2024 року.

Після короткого спілкування з кандидаткою на посаду директора комунального закладу «Молодіжний центр» Рожищенської міської ради Наталією Пешук члени комісії підтримали її кандидатуру і рекомендували винести питання на розгляд сесії.

Серед інших питань порядку денного члени комісії підтримали розгляд на сесії питань про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Рожище» загиблому рожищанину, кіборгу Вячеславу Зенцу.

Також члени комісії підтримали внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Рожищенської міської ради та до рішення Рожищенської міської ради від 10.12.2020 № 1/7 «Про утворення постійних комісій Рожищенської міської ради, затвердження їх складу та затвердження Положення про постійні комісії», викликаних складенням повноважень певними депутатами.

Поділитися: