Надання психосоціальної та емоційної підтримки жителям громад - стартував новий проект

22.06.2022

Відбулася презентація проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення якості надання послуг з психічного здоров'я в громаді», який впроваджуватиметься Асоціацією інноваційної та цифрової освіти за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у 25 партнерських громадах Волинської, Львівської та Полтавської областей.

Проєкт спрямований на розбудову якісної системи психологічної підтримки в громаді, навчання представників органів місцевого самоврядування, освітян та соціальних працівників наданню першої психологічної допомоги та емоційної підтримки громадянам, в тому числі внутрішньо-переміщеним особам.

Наталія Гнидюк, заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» зазначила:

«Ця важлива ініціатива, яку підтримав Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», допоможе громадам справитися з викликами, які сьогодні перед ними стоять. Вміння справлятися з емоційним навантаженням, з яким стикаються працівники органів місцевого самоврядування, соціальних служб та закладів освіти допоможуть їм краще та ефективніше надавати соціальні послуги мешканцям громад, зокрема внутрішньо-переміщеним особам».

Поділитися: