Навчайте дітей рідної мови та читання в ігровій формі за допомогою додатку «Вивчаю – не чекаю»

25.01.2023

«Вивчаю – не чекаю» – так назвали застосунок, який в ігровій формі допоможе учням вивчати українську мову та читання. Програму створили для учнів від 1-го до 4-го класу.

Як розповів представник Міністерства освіти і науки, нині перед освітянською спільнотою стоять виклики онлайн-навчання. В умовах повномасштабного вторгнення, частих відімкнень світла – не всі мають змогу доєднатися до мережі.

Розробники попіклувалися про доступ до матеріалів додатку в умовах відсутності мережі. Дизайн зробили яскравим, у створенні брали участь діти.

У застосунку доступні перші уроки, які відповідають державній програмі початкової школи та стандартам НУШ. Тож усі учасники освітнього процесу, вчителі та школярі 1-4 класів, можуть завантажувати додаток, щоб опановувати новий матеріал.

Оновлена версія «Вивчаю – не чекаю» доступна на App Store та Google Play. Завантажити можна як на смартфон, так і на планшет.

Довідково:

«Вивчаю – не чекаю» створено на основі методології мікронавчання міжнародної організації «War Child Holland». Застосунок є безкоштовним та працює без доступу до інтернету після попереднього завантаження.

Поділитися: