Наймолодші жителі громади отримали допомогу від фонду «Регіон Карпат» NEEKA

04.01.2024

У Рожищенській громаді з гуманітарною місією побували представники Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA, одним з основних партнерів якого в ООН є дитячий фонд UNICEF.

У мирний час «Регіон Карпат» NEEKA надавав допомогу та опікувався людьми, які постраждали внаслідок стихійних лих, потрапили у скрутне життєве становище. У період повномасштабної війни пріоритетом роботи фонду стала допомога внутрішньо переміщеним особам, багатодітним родинам, дітям, які залишилися без батьківської опіки.

За словами директора КЗ «Центр соціальних служб» Рожищенської міської ради Олега Шварцкопа, благодійну допомогу від фонду отримали вразливі категорії населення, зокрема сім’ї з дітьми від одного до десяти років життя.

Доброю новиною є й те, що Рожищенська громада в особі начальниці у справах дітей Жанни Дубчук уклали з Міжнародним фондом охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA Меморандум про співпрацю. Отож, спільна робота щодо захисту та підтримки жителів вразливих категорій громади триватиме й надалі.

Поділитися: