Обговорили земельні питання

19.12.2022

Відбулося засідання постійної комісії Рожищенської міської ради з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельних відносин, екології, природокористування, охорони пам'яток та історичного середовища, на порядок денний якої було винесено дев'ятнадцять питань. Провела засідання заступниця голови комісії Лілія Алієва.

Члени комісії розглянули питання щодо затвердження на 2023 рік дії ряду місцевих програм, які потребують підтримки з бюджету громади і стосуються охорони навколишнього природного середовища, охорони та раціонального використання земель Рожищенської громади та інші.

Детально обговорили присутні головний фінансовий документ громади на наступний рік.

Під час засідання опрацьовано звернення жителів громади про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та у власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, продовження терміну дії договорів оренди та інших земельних питань.

Кожне звернення проаналізовано на відповідність вимогам земельного законодавства, за результатами чого прийняті відповідні рішення.

В ході злагодженої та конструктивної дискусії члени комісії також заслухали питання про затвердження списку присяжних Рожищенського районного суду Волинської області.

Після розгляду питань порядку денного членами комісії були прийняті відповідні рекомендації.

Поділитися: