Обговорювали шляхи та інструменти владно-громадської співпраці

10.01.2024

З метою покращення комунікації, доступності інформації до жителів громади у Рожищенській міській раді відбулася робоча зустріч за участі представників Волинського інституту права Ірини Гайдучик та Олександра Бугаєнка щодо запровадження інструменту владно-громадської співпраці.

Налагодження конструктивного діалогу між владою та громадянами – це основа для прийняття спільних результативних рішень. Розвиток громади неможливий без включення у цей процес тих, хто проживає у громаді. Саме активність мешканців, їхня співпраця із місцевою владою є запорукою росту громади.

Вміння чути та сприймати конструктивні зауваження від людей – це один із основних принципів ефективної владно-громадської участі.

Захід відбувся в рамках гранту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Поділитися: