Очільник громади Вячеслав Поліщук провів черговий виїзний прийом

13.09.2024

У селах Кобче та Топільне Топільненського старостинського округу виїзний прийом провів голова Рожищенської міської ради Вячеслав Поліщук. Разом з очільником громади працювали начальниця юридичного відділу Алла Солодуха та головний спеціаліст з питань землевпорядкування відділу земельних відносин Лідія Бенещук.

Мешканці Кобча не виявили активності та зацікавленості у спілкуванні. На прийом прийшла лише одна жителька села, пенсіонерка, матір військового, котра цікавилася можливістю отримання фінансової допомоги на лікування. Та, як зазначив староста Дмитро Кисіль, розповідаючи про нагальні проблеми села, є люди, які прагнуть долучитися до їх вирішення. Наприклад, спільними зусиллями Дільниці благоустрою з допомогою благодійного внеску місцевої жительки Людмили Пархоменко, яка нині працює за кордоном, вдалося облаштувати колонку на сільському кладовищі.

У Топільному на прийом до голови завітали представники активної молоді, які прагнуть розвивати своє село і докладають до цього чимало зусиль. У місцевому Будинку культури працюють нині над облаштуванням простору для молоді. Тож разом із завідувачкою сільського осередку культури прийшли поспілкуватися з очільником громади та заручитися підтримкою влади у реалізації свого задуму.

Також жителі села зверталися щодо питання ремонту дороги; недотримання правил благоустрою власниками нежилих будинків; нарахованої плати за орендовані землі та розміщені на них приміщення; сприяння розвитку спорту у селі, зокрема футболу.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування