Останню шану Рожищенська громада віддала Сергію Демчуку з Олешкович

02.09.2022

«Якби я знала, що він піде на війну і загине, то все одно б вийшла за нього заміж. Я була справді щаслива. Тепер у мене є його діти, його частиночка, які будуть нагадувати про нього. І я знаю, і молюсь, щоб вони виросли такими ж добрими людьми», - так сьогодні сказала про загиблого чоловіка Сергія Демчука його дружина Наталія.

Сьогодні Рожищенська родина провела в останню дорогу ще одного Сина-Героя - Сергія Демчука з села Олешковичі.

Сергій виховувався у багатодітній родині. Мав ще п’ятеро сестер та брата. Був надзвичайно доброю та порядною людиною, тому й відгуки від односельчан тільки хороші. Кажуть, був прикладом для багатьох і як сім’янин, і як патріот своєї країни. Власне, за патріотизм його й обирали депутатом від села Олешковичі. Він прагнув допомогти скрізь. А можливо поспішав жити?

Коли в березні цього року отримав повістку, твердо вирішив, йти боронити рідну країну від лютого ворога. Знав, має захистити своїх кровинок – двох маленьких діточок. На жаль, не судилося їх більше обійняти. 22 серпня Сергій трагічно загинув. Потрапив під ворожий обстріл та отримав травми не сумісні з життям.

Провести в останню дорогу Героя-захисника прийшло чимало небайдужих краян, які зустрічали тіло солдата на колінах. Після служіння в Домі молитви воїна поховали на місцевому кладовищі, з усіма військовими почестями.

Немає таких слів, які б зараз могли втішити родину Героя. У ці гіркі хвилини щиро сумуємо та схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам’ять про Сергія вічно житиме в серцях. Він був, є і буде справжнім сином України.

Вічна шана та доземний уклін загиблому Герою!

Герої не вмирають, їх пам’ятають ВІЧНО…

Поділитися: