Педагогічних працівників громади привітали з професійним святом

29.09.2023

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти.

З нагоди цього свята напередодні в актовому залі Рожищенського ліцею №4 відбувся урочистий захід, де вітали вчителів та працівників дошкільних навчальних закладів Рожищенської громади, Інклюзивно-ресурсного центру, Рожищенської музичної школи, Будинку дитячої творчості, адже всі вони займаються спільною справою – виховують, навчають та розвивають дитячу особистість.

Педагогічних працівників громади урочистими словами вітала депутатка Волинської обласної ради Оксана Філіпчук, котра вручила перші нагороди освітянам – вчительці біології Рожищенського ліцею №4 Марії Демчук та директорці КЗДО с. Козин Валентині Оніщенко. А також передала освітянам слова вітань від народного депутата України Вячеслава Рубльова.

Від імені голови Рожищенської міської ради Вячеслава Поліщука за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти педагогів вітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Лясковський.

Він подякував педагогам за витримку та терпіння, за відданість професії та уміння протистояти викликам військового часу, за виховання патріотів, які сьогодні мужньо захищають Українську державу. Та нагородив Грамотати тих педагогів, яким вдалося виховати переможців предметних олімпіад, мистецьких конкурсів та спортивних змагань.

І, як зазначив начальник гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігор Кузава, цьогоріч маємо ким гордитися. Унікальний результат успішності – максимальну кількість балів з трьох предметів НМТ – показала випускниця Рожищенського ліцею №4 Катерина Фіщук. Одна з трьох на Волині. Ось це і є результат співпраці педагога та учня. Маємо також хорошу кількість призерів предметних олімпіад. А ще приємно відзначити, що нагрудним знаком "Відмінник освіти" нагороджена напередодні нового навчального року Грищенко Наталія Михайлівна, головний спеціаліст гуманітарного відділу Рожищенської міської ради.

Непрості місяці війни постали перед освітянами нові виклики, як з точки зору забезпечення освітянського процесу без загрози життю, так і щодо надання якості освіти. І нам вдалося їх здолати.

Тож напередодні професійного свята відзначили кращих з кращих. Серед нагороджених – педагоги Лариса Корнійчук, Марія Матвійчук, Марія Демчук, Людмила Зелінська, Тетяна Кадушкіна, Сергій Сасовський, Тетяна Шинкарук, Анатолій Мороз, Людмила Киричик, Аліна Висоцька, Оксана Матвійчук, Світлана Поліщук, Лілія Семенюк, Інна Зань, Наталія Бовконюк, керівники гуртків БДТ – Алла Майструк, Ольга Мосійчук, викладачі музичної школи Олена Яромчук та Катерина Соловйова, представники дошкільних закладів - Оксана Матвійчук, Алла Бойчук, Алла Віннічук, Євгенія Біляшевич, Наталія Приходько та інші.

Список нагороджених був довгим, бо кожен педагогічний працівник вкладає у своїх вихованців не лише свої знання, а й серце та душу. Тож у переддень професійного свята доземний уклін кожному, хто обрав у житті нелегку стезю педагога.

Прикрасили урочистий захід педагогів неперевершені виступи вихованців Рожищенського будинку дитячої творчості.

Поділитися: