Подарунки отримали діти ВПО, які проживають у Рожищенській громаді

21.12.2022

Святий Миколай продовжує свою подорож країною, аби віднайти та обдарувати усіх діток, яких війна змусила покинути рідні домівки.
За посередництвом Центру соціальних служб Рожищенської міської ради, спеціалісти якого безпосередньо працюють з ВПО, вдалося організувати зустріч з малечею, яка знайшла разом з батьками тимчасовий прихисток у Рожищенській громаді.
Підтримати та привітати діток прийшов і Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.


«Через військові дії вам довелося покинути рідні домівки, але святий Миколай завжди знаходить тих, хто слухняний і робить добрі справи. Тому й покликав вас на цю зустріч.
Ми раді приймати вас у нашій громаді, підтримувати і допомагати, бо впевнені, що лише разом ми можемо вистояти і перемогти.
Бажаю вам гарних свят, а ще - добре вчитися, бути слухняними і знайти тут собі нових друзів», - побажав Вячеслав Анатолійович.


Багато хто з юних ВПО і справді знайшли собі друзів і однодумців, приходячи до Центру на заняття з психологом. Така відновна психотерапія тут ведеться спеціалістами з початку повномасштабного вторгнення.


У старостинських округах дітей ВПО вітали помічники Миколая. Загалом подарунки отримали сто дітей ВПО. А спонсором доброї справи виступила мережа магазинів «Gurkit» з обласного центру.


На завершення свята діти та дорослі з радістю фотографувалися зі святим Миколаєм і просили здійснити спільну для усіх мрію – дарувати мир Україні. Бо кожен з них хоче повернутися до рідної домівки.

Поділитися: