Подбайте про стійкий зв’язок уже сьогодні

15.10.2024

Доступ до домашнього інтернету та зв’язку має бути завжди, навіть під час відключень електроенергії, аби навчатися, працювати та залишатися на зв’язку з рідними. Тож подбайте про нього вже зараз:

✅ Завантажте мапу пунктів незламності у застосунку «Дія» та дізнайтесь про найближче місце, де можна підключитись до інтернету, зарядити телефон.

✅ Дізнайтесь, чи ваш інтернет-провайдер підключив технологію xPON за допомогою цифрового інтерактивного дашборду й провайдерів фіксованого інтернету на Волині: https://bit.ly/3RU1Bbl.

Скористайтесь національним роумінгом:

✔️відключіть автовибір мережі (на ANDROID: Налаштування➡️Мобільна мережа➡️Оператор; на IOS: Параметри➡️Стільникові дані➡️Вибір мережі);

✔️знайдіть та виберіть доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи LIFECELL;

✔️якщо підключитись не вдалося, спробуйте ще раз або виберіть іншу мережу;

✔️перевірте можливість вихідного дзвінка, SMS.

Зазначимо, що оптоволоконна технологія xPON дає змогу бути онлайн без електрики до 72 годин. Це сучасна технологія високошвидкісної передачі даних по оптоволоконних лініях зв'язку. Вона передбачає підключення всіх абонентських пристроїв через один оптичний кабель.

❗️Однак потрібно врахувати, що для використання технології xPON необхідно використовувати павербанк або інше джерело живлення.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування