Посмертні нагороди синів-Героїв отримали родини Володимира Фірчука та Євгена Куденьчука

26.03.2024

Сьогодні представники Другого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук вручили ордени "За мужність" III ступеня родинам наших загиблих земляків Володимира Фірчука з Дубища та Євгена Куденьчука з Рожища.

Державних нагород полеглі захисники України удостоєні за особисту мужність і відвагу, виявлені під час виконання бойових завдань щодо захисту незалежності України (Укази Президента України №698/2023 від 19 жовтня 2023 року та №776/2023 від 24 листопада 2023 року) посмертно.

Нагадаємо, молодший сержант 79-ої окремої десантно-штурмової бригади Володимир Фірчук загинув час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області 27 січня 2023 року. Йому назавжди 28...

Солдат Євген Куденьчук, 2002 року народження, загинув 28 травня 2023 року, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району Харківської області.

"Дякуємо за синів-Героїв та низько схиляємо голови перед тими, хто повернувся в наше місто на щиті, і щиро дякуємо тим, хто зі зброєю в руках продовжує боронити Україну" - наголосив міський голова Вячеслав Поліщук.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків у російсько-українській війні та поклали квіти до стели загиблим Героям.

Вічна пам'ять і шана воїнам світла Євгену Куденьчуку та Володимиру Фірчуку! Вони назавжди - у наших серцях.

Поділитися: