Працівників культури запрошують на дводенний тренінг

01.08.2022

5-6 серпня 2022 року у м. Луцьку, відбудеться дводенний тренінг «Культура, як основа згуртування населення: пошук практичних рішень».

До участі запрошуються по три представника з числа керівників та працівників культури Любешівської, Шацької, Ківерцівської, Рожищенської, Зимнівської, Володимирської, Локачинської, Горохівської, Боратинської, Вишніської ТГ.

Мета: продемонструвати інструменти збору потреб різних вікових та соціальних груп у громаді для реалізації спільних культурних, інтегруючих заходів; методом мозкового штурму напрацювати практичні ідеї для подальшої організації ефективної роботи у 10-ти громадах учасницях.

Учасників забезпечують проживанням (в разі необхідності), роздатковими матеріалами, харчуванням та компенсовуємо кошти за проїзд (в разі наявності оригіналів квитків до Луцька та у зворотньому напрямі).

Контактна особа: Орися Терещук, 068-38-48-088, orusiatereshchuk@gmail.com та Ірина Гайдучик, 095-64-54-655, iryna.haiduchyk@gmail.com.

Заповнити гул-форму потрібно до 12:00 2 серпня 2022 року.

Зареєструватися на захід можна за посиланням натиснувши ТУТ.

Навчання організовється Волинським Інститутом Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Поділитися: