Про Рожищенську громаду розповіли у всеукраїнському подкасті «Один одному». АУДІО

15.08.2022

Про нашу Рожищенську громаду вийшов епізод подкасту «Один одному» від центру спільних дій. Це подкаст, у якому збирають історії про волонтерство в тилу та добрі справи, які зараз роблять українці.

У записі цього епізоду взяли участь представники різних сфер життя громади: місцева влада, освітяни, молодь, духовнество, а також нові мешканці громади.

Зокрема, мешканки сіл Переспівського округу Онися та Олена розповіли про те, як із перших днів повномасштабної війни почали волонтерити для наших Збройних сил. А староста Віктор Лук’янчук пригадав, як змінилося життя старостинського округу після вторгнення.

Начальниця нашого ЦНАПу Людмила Пархомчук та волонтерка Віра Шварцкоп розповіли, як у громаді допомагають внутрішньо переміщеним особам. А Роман Бірченко пригадав, як приїхав у Рожище та чим тут зміг допомогти.

Учасниці вокального квартету АКВА не лише розповіли про своє волонтерство, але й заспівали у подкасті. Також про молодіжний фронт згадав і керівник Молодіжного центру Віталій Шевченко.

Отець Сергій Василів та пастор Церкви євангельських християн-баптистів Вадим Бандура поділилися, як перемогу в нашій громаді наближає духовенство. А насамкінець, голова громади В’ячеслав Поліщук розповів, як сьогодні живе громада та що тут для себе знайшли її нові мешканці.

Послухайте випуск подкасту про Рожищенську громаду:

Поділитися: