Програма транскордонного співробітництва Interreg NEXT Польща-Україна планує напрямки подальшої співпраці

07.08.2024

З метою визначення пріоритетних напрямків транскордонного співробітництва після 2027 року Спільний секретаріат Програми Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027» проводить консультації серед неприбуткових організацій і мешканців прикордонних територій.

Усіх, хто бажає поділитися своїми думками щодо майбутнього транскордонного співробітництва, просимо долучитися до анкетування!

Опитування для організацій (стейкхолдерів) англійською мовою

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeuVK.../viewform

Опитування для громадян https://docs.google.com/.../1FAIpQLSexLdsA.../viewform

Більше новин за темою - на сайті Програми:

https://pl-ua.eu/ua/news/3192

Анкети приймаються до кінця серпня 2024 року.

ДОВІДКОВО: на програму підтримки транскордонних процесів розвитку на прикордонних територіях між Польщею та Україною Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027» Європейський Союз виділив 235,9 млн євро (з яких щонайменше 214,4 млн євро - на проєкти), а загальний бюджет становить понад 262 млн євро.

Програма реалізуються у напрямках довкілля, охорона здоров'я, туризм, співпраця, кордони, доступність з використанням стратегічних великих інфраструктурних проєктів, регулярних проєктів та фондів малих проєктів.

За результатами 1-го Конкурсу регулярних проєктів (2023 рік) Моніторинговий комітет Програми вибрав для співфінансування 20 проєктів з пріоритету «Здоров'я» та 44 проєкти з пріоритету «Довкілля».

Проєкт транскордонного співробітництва «Здорові та підтягнуті мешканці Грубешівського повіту та Луцького краю», який передбачає співпрацю Рожищенської багатопрофільної лікарні Рожищенської міської ради та Незалежного комплексу громадської охорони здоров'я в Грубешові щодо надання реабілітаційних послуг, був відібраний серед інших двадцяти проєктів-переможців та отримав співфінансування від ЄС.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування