Просимо громаду гідно зустріти загиблого Героя Володимира Лепу

16.09.2022

Закликаємо мешканців Рожищенської громади гідно зустріти загиблого Героя Володимира Лепу, який загинув у бою захищаючи Україну від російського агресора.

Авто з тілом 46-річного Героя прибуде в місто Рожище у п’ятницю, 16 вересня, о 18:00 год.

Просимо рожищан прийти на громадську панахиду, що відбудеться біля пам'ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» (площа Незалежності, м. Рожище).

Після панахиди траурна колона вирушить у село Рудня, на вул. Сонячна, 8 (будинок, де проживав загиблий). Церемонія прощання з Героєм відбудеться у суботу, 17 вересня. Про час повідомимо додатково.

Нагадаємо, 46-річний мешканець села Рудня Рожищенської громади, стрілець стрілецького батальйону Лепа Володимир Ігорович загинув 10 вересня під час запеклих боїв з окупантами поблизу селища Мале Веселе на Харківщині.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 16 по 17 вересня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Поділитися: