Пройшов тренінг для надавачів соціальних послуг

21.12.2023

У рамках реалізації у Рожищенській громаді міжнародного проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні» днями для надавачів соціальних послуг відбувся тренінг на тему: «На яку допомогу від громади можуть розраховувати особи з інвалідністю та сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю».

Захід був спрямований на підвищення обізнаності представників відповідних служб про потреби людей з інвалідністю, проблеми, з якими вони стикаються у повсякденному житті, та можливі шляхи їх вирішення. Адже покращення умов життя людей з інвалідністю, захист прав цієї вразливої категорії населення, їх соціалізація - це основні аспекти реалізації міжнародного проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні».

Нагадаємо, цей проєкт впроваджується ГС «ВГО «Національна асамблея людей з інвалідністю України» (ГС «ВГО «НАІУ») за підтримки Європейського Форуму інвалідності та Християнської місії незрячих.

Поділитися: